Hellou everyone!

Ja pahoittelut hiljaisuudesta. Viime vuosi meni vähän miten meni ja siksi vuoden hiljaisuuden jälkeen (taitaa olla melkein 2) yritän palailla myös tänne.

Viime vuonna on selvitelty miksi mua huimaa ja ainakaan vielä ei ole selvennyt sitä miksi. Olen käynyt lääkärillä ja siellä on mietitty läkkeiden vaihtoa. Toiseksi on tullut käytyä terapiassa jos huimaus johtuisi ahdistuksesta. Kolmanneks on käyty päänkuvauksessa ja sieltä ei ole paljastunut mitään. Nyt on vielä kardiologilla ja nenä-kurkkulääkärit käymättä ja jos sitten ei löydy vastausta niin aletaan miettimään vieläkin harvinaisempia sairauksia. Sairaslomaa ei anneta koska mitään sellaista fysiologista sairautta/vaivaa ei ole löytynyt joka estäisi työnteon joten edelleen työelämässä mukana. Hieman pelottaa, että jos mitään ei löydy niin mitäs sitten.

Viime vuoden lopulla olen yrittänyt tehdä parempia valintoja ruokien suhteen päivittäin mutta edelleen löydän itseni syömästä päivästä toiseen leipää ja kahvia/kaakaota ja karkkia. Lounaat jää joko syömättä tai ne tulee korvattua mäkki/roskaruoka linjalla. Päivälliselle on kamala nälkä ja ilta meneekin sitten mussuttaen kaikkea mikä ei ole hyväksi. Välillä tuntuu, että lääkkeet jotka on määrätty niin ei auta mutta eteenpäin hyviä valintoja edelleen yrittäen eteenpäin. Sokerit on ollut nousu suhdanteiset ja niille pitäisi nyt pystyä jotain tekemään ja suuntaa muuttamaan ettei tarviis inskaa alkaa laittaa päivittäin. Näin piikkikammoisena sen pitäisi hieman hillitä niiden herkkujen vetämistä mutta enpä tiedä.

Liikunta on ollut nollissa ton huimauksen takia tai jos jotain olen yrittänyt niin se jää viikko tasolla siihen kertaan max. 2. Yleensä kun olen liikkunut niin seuraavat 3 päivää menee kipujen kanssa ja se hieman sitten syö tota liikunta intoa. Nyt kuitenkin vuoden vaihteen jälkeen olen ajatellut että saisin tehtyä vaikka kerran viikossa jonkunlaisen liikuntasuorituksen ja tähän asti se on onneksi toteutunut. Viime viikolla sain liikunnan jälkeen taas paikat kipeäksi mutta se kesti vaan vuorokauden. Tällä viikolla olen nyt touhunnut parikin kertaa ja ekasta ei tullut mitään kipuja mutta eilen jumppailin ominpäin niin eikös vaan paikat kipeytyneet huolella. Pitäis vaan malttaa tehdä ohjattuna suurinosa jumpista niin sais liikuntaa ns.turvallisesti ja oikea oppisesti.

Sillai en lupaillut itselleni mitään muutakuin että paino saisi olla tuolla 120 kg luokkaa toukokuun lopussa eli n. 7,5kg pitäisi pudottaa mutta en halua ottaa siitä liikaa stressiä koska sillä tyylillä en ole saanut mitään aikaiseksi. Hyviä valintoja päivittäin ja sitä kautta sitten pikkusen parempaa oloa päivittäis/viikoittain/kuukausittain eteenpäin. Mutta näillä taas eteenpäin ja jos sitä kautta sais elämää helpommaks niin hyvä olis.

Ainut mitä taisin luvata itselleni oli että saisin säästettyä n.80-100€/kk mutta kun se ei niin tähän elämäntapamuutokseen sillai liity niin jätän asian tähän.