Uusi vuosi ja uudet kujeet. Nyt alkaa pikku hiljaa opiskelut olemaan loppusuoralla eli valmistuminenkin alkaa näyttämään mahdolliselta, näin ollen taas voisi keskittyä omaan itseensä ja omaan hyvinvointiin taas paremmin.

Aloitin jo joulukuussa muutosta erään ryhmän mukana ja ensimmäiset kolme viikkoa meni todella hyvin. Väliin tuli joulu ja uusi vuosi, jotka ovat nyt sekoittaneet taas pakan kokonaan. Olen kyllä pyrkinyt tsekkaamaan kaikki tulevat ohjeet ja neuvot mutta niiden vielä mietintä ja sitä kautta toteuttaminen on jääneet tekemättä. Kolmen ensimmäisen viikon aikana toteutettuja neuvoja olen edelleen noudattanut mutta uudet tavat eivät vielä ole päähän jääneet. 

Ryhmän ajatuksena on että elämäntapa muutosta on helpompi toteuttaa jos siitä kertoo jollekkin julkisesti, niinpä laitetaan ajatus tänne. Tänä vuonna haluan pienentää kroppani lääkekuormaa, haluan syödä terveellisemmin ja sitä kautta saada painoa putoamaan, haluan löytää liikunnasta iloa ja sitä kautta saada paremman olon.

No miten sitten näitä lähdetään saavuttamaan. Aamupala on jo hyvällä mallillaan mutta sen jälkeen kaikki muut ruokailut meneekin persiilleen eli seuraavaksi muutosta pyrin tekemään lounaaseen. Tietysti iltapala alkaa myös olemaan ihan jees kunnossa vähän sitä pitäisi vielä pienentää muuten hyvä. Muihin evästyksiin pitää tehdä muutosta ja paljon. Enemmän väriä evääseen olisi helppo tehdä koska kotona on aina salaatti tarvikkeet. Miksi sitten ei tule syötyä niitä, niin siinä on pähkinää purtavaksi.

Joulukuun alussa myös tuli toteutettua 3 kertaa viikossa liikuntaa eli 1 aerobinen (lenkki), 1 venyttely (lihashuolto) sekä 1 kotitreeni. Nyt maksimissaan kerran viikossa kotitreeniä pelkästään eli liikuntaa lisää.

Paino tänä aamuna oli 124,9 kg ja olen ajatelut ensi saavuttaa tuon maagisen 120 kg:n rajan. Se milloin se tapahtuu en määrittele koska se aiheuttaa paineita liikaa ja kuitenkin vielä koulun kanssa on hommia niin parempi olla laittamatta liikaa painetta itselleen.

Ajattelin tuota julkista kertomista niin kokeillaan seuraavaa: ilmoitan kerran viikossa viikonloppuna siitä miten viikko on mennyt. Ruokailua (kuvia ja määriä), liikunnat ja paino.

Näillä ajatuksilla tätä vuotta eteenpäin ja kuullaan ensi viikolla uudelleen.