Parisen viikkoa siihen meni mutta nyt on aika taas vuodattaa tuntemuksiaan tänne.

Ensinnäkin ärsyttää että paino ei ole pudonnut sitä tahtia mitä olisin halunnut. Tän kuukauden aikana on paino on pudonnut noin 700 grammaa. Okei onhan sekin pudotusta mutta olis kiva jos olis saanut sen 2 kiloa pois. Paino on ajatellut jämähtää siihen 117 ja sen alle ei ole mitään asiaa. Kuitenkin viime viikolla tuli liikuttua 5 päivänä viikossa ja tälläkin viikolla on liikuttu 4 päivänä. Syömisiä olen yrittänyt katsella ja välillä ne on paremmin ollutkin toisena päivänä mennään todella päin mäkiä. Jos jotain positiivista pitäis etsiä niin kropassa alkaa pikku hiljaa jotain uutta tapahtumaan. Äiti tuossa pari viikkoa sitten vesijumpan jälkeen sanoi että vitsi nainen sulla on lihaksia ja ei sillai pahalla. Pitäis varmaan enemmän siis harrastaa aerobista niin läskikin palais.

Nyt kun Jutta taas pyörii telkkarissa ja sitä on seuraillut niin hurjia saavutuksia tekevät lyhyessä ajassa. Oon ajatellut useasti että voisko munkin kokoisesta naisesta saada sellaisen bikini fitness mallin (jota en ikinä halua olla) mutta kun viimeistä jaksoa katsoi niin tuli ajatus että kaikkihan on mahdollista. Tuollainen muutos vaan tarvitsee sen pt:n ja sellaisen kunnon ravintosuunnitelman mutta ei ainakaan mulla ole tuollaiseen varaa.

Ruoassa on tullut kyllä kuukauden aikana todella iso muutos. Meillä on enemmän syöty kasvis evästä kuin koko viime vuonna. Kun kerroin kokeilevani sitä porkkanamuussia niin siitä tuli porkkanasosekeitto. Ei ollut lähelläkään muussia. Täytyy kokeilla tässä lähiaikana uudelleen ja eri tavalla. Röstit on kokeilematta mutta niitäkin varmaan tulee tässä kokeiltua nyt. Tänä viikonloppuna tulee kyllä syötyä niin huonosti varmasti että ei mitään järkeä. Tänään aloitetaan pannarilla ja illalla sitten irttareita. Huomenna on siskon ja sen tytön synttärit joilla on kakkua, porkkanakakkua, juustokakkua ja muita höysteitä. Ja sunnuntaina olisi tarkoitus mennä tuttava pariskunnan luo jossa on aina jotain herkkua tarjolla. No onpahan jotain mitä poltella ens viikolla sitten pois.

Maaliskuussa on tiedossa kehonkoostumusmittaus, jota todella odotan innolla koska siinä selviää tarkemmin mitä on vuoden aikana kropassa tapahtunut. Siinä katsotaan kaikkia muutakin kuin painoa niin siksi se on mielenkiintoinen. Viimeksi mun kropan ikä tais olla 42 vuotta eli 15 vuotta vanhempi kuin mun oma ikä. Jos siihen olis vaikka tullut hieman muutosta. Ja se kiinnostaa että onko tuosta puntti reenista ollut hyötyä lihasmassan kasvatuksessa ja viskeraalisen rasvan vähenemisessä.

Laitan tähän lopuksi vähän esimerkkiä kuinka on tullut liikuttua jos joku vaikka sais jotain uutta itselleen.

Vko: 4 ma, keppijumppaa + venyttelyä, ti, kuntosali + venyttelya, ke, uintia, to, kuntosali + venyttely, pe, vesijumppa, kävelyä ja venyttely

Vko 5: ti, kuntosali + venyttelyä, ke, uintia + venyttelyä, to, kuntosali + venyttely, pe, vesijumppa