Toinen päivä menossa dietti ruokavaliolla eli päivässä tulisi syödä se 1200-1300 kcal. Eilen kaloreita tuli varmaan syötyä sellainen 1000 kcal ,koska siskon tyttö on sellainen kiva joka ei sallisi tädilleen sitä kahvi taukoa. Aina pitäisi mennä ja touhuta. Tyttö oli äitinsä kanssa tullut pulkalla eilen kirjastoon niin kirjastolta kotiin ei äiti saanut vetää ollenkaan vaan tätin piti vetää. Tulihan siinä sitten 4 km vedettyä noin 20 kiloa perässään. Siskohan sanoi että huomenna sulla voi olla paikat kipeänä, mutta ihme ja kumma ei tunnu missään. Tai sitten mulla vaan on vähän parempi kunto kuin siskolla.

Lupailin tuolla ensimmäisessä postauksessa tänne laitella kuviakin , mutta se on nyt vähän jäänyt. En meinaan kehtaa kuvailla mun eväitä kun tuo avokki on tuossa vieressä. Jotenkin tuntuu että en saisi laittaa kuvia mihinkään vaikka kyseiset kuvat ei paljasta mitään asuinpaikasta tai millaista meillä on kotona. Jotenkin se on vaan tarkka siitä omasta yksityisyydestään. No tässä on kuitenkin muutamia kuvia joita on tullut otettua nyt dietin aikana.

Aamiainen eiliseltä: vadelma-persikkamehukeittoa, maitorahka purkki ja 1 kiivi. Lisäksi iso muki teetä teelusikallisella hunajaa. Tänä aamuna meni muuten samanlainen setti paitsi kiivi oli korvattu päärynällä. 20150105_073111%5B1%5D.jpg

Tämän päivän lounas: porkkanaraaste, tomaatti, kurkkua, paprikaa, tonnaria ja paheellisena ihmisenä laitoin annokseen lisäksi 2 teelusikallista turkkilaista jogurttia jossa on mausteena sipuli-chilidippijauhetta. Lisäksi meni yksi moniviljaleipä viipale jonka päällä oli 1 kalkkunaleike ja vettä.20150106_115117%5B1%5D.jpg

Eilen tuli kyllä sillai dietistä poikettua että siskon tyttö oli tosiaan päättänyt vahvasti että täti syö jätskin ja täti söi yhden pingviini tuutin sitten. Ja tänään ihan tietoisesti tullut nautittua 5 budapest suklaata ja 1 läkerol laatikko jossa muistaakseni on 40 kcal ylimääräistä. Huomaa kyllä että on tullut syötyä enemmän kuin mitä olis pitänyt. Kalorit pyörii 1000 ja päivää on vielä toinen puoli elämättä kokonaan. Näillä mennään kuitenkin. Täytyy kuitenkin sanoa sen verran että paino (tai siis nesteitä) lähti vuorokaudessa -1,2 kg puntarin mukaan.