Kuukausi lomautusta takana ja täytyy sanoa, että toiset päivät ovat parempia kuin toiset. Toisinaan ruokailut menee hyvin ja toisinaan liikunnat ovat onnistuneet niinkuin on suunnitellut. Toisaalta yritän joka päivä parantaa jotain osa-aluetta ja sitä kautta sitten päästä eteenpäin. Joskus mietin vaan että olenko edes miettinyt sellaista todellista tavoitetta, jota kohden yrittäisin määrätietoisesti. Onko mun kaikki laihdutusprojektit epäonnistuneet siksi, ettei mulla ole tarkkaa suuntaa mitä tavoitella?

Yritin toissa sunnuntaina ottaa polkupyörää talvisäilöstä mutta kumit olivat talven aikana sitten menneet rikki. Näin ollen mun pyöräilykauden avaus jää vielä hetken päähän. Pyörä olisi kyllä tällä hetkellä valmiina uusilla renkailla,ettei tarviis muuta kuin hakea se anoppilasta. Hieman jännittää koska toi huimaus ei ole täysin mennyt vielä ohi ja yleensä kuin kuuma tulee alkaa huimata. Hitsi jos se alkaa huimata tuolla matkalla kuka siellä auttaa. Onneksi olen torstaina menossa lääkärille ja toivottavasti sieltä sai jotain uutta tietoa miksi huimaa ja miten saisi noita sokereita vielä alemmas. Tällä hetkellä meinaan sokeritkin ovat todella korkealla koko yön eikä päivisinkään päästä kamalan matalalle.

Ruoan suhteen on tullut porsasteltua kunnolla nyt vapun alla. Normaalista poiketen ollaan vedetty limukkaa ja sipsiä, jota ei todellakaan vedetä kuin juhlapäivinä. Seuraavan kerran varmaan juhannuksena tulee vedettyä kamalat överit herkkujen suhteen. Lisäksi ajateltiin nyt olla sunnuntaihin asti ilman herkkuja koska äitienpäivänä tulee kuitenkin sitten syötyä jotain makeaa ja reilusti. Täytyy taas äitienpäivän jälkeen miettiä mitä tehdään herkkujen suhteen.

Kesästä on taas tulossa haasteellinen koska opinnot taas jatkuvat ja tällä kertaa ne pitää saada loppuun. Ongelmaksi muodostuu se mistä sen hemmetin opinnäytetyön tekee. Ei mitään aihetta eikä ajatusta mitä sitä tekis. Tietysti nykyinen maailmantilanne antaa mahdollisuuden tehdä vaikka millaista opparia mutta aiheen pitäisi olla sellainen mielenkiintoinen mitä jaksaisi sitten painaa sen 4-5 kuukautta putkeen. No ehkä kaikesta selviää ja täytyy ottaa sellainen rennompia asenne noihin opintoihin yleensä. Harmi kun kirjastot on kiinni niin esim. kesän kursseille materiaalin saaminen saattaa vaikeutua.

Näihin ajatuksiin tänään ja eteenpäin.