Viikonlopun liikunta kielto on varmaan tuonut toivottua tulosta. Alkaa pikku hiljaa vaikuttaa siltä että kroppa palailee kaikesta liikunnasta ja olo alkaa olemaan parempi. Vielä eilen oli pakko vetää päiväunia kun ei vaan jaksanut edes telkkaria katsoa. Ja tänään tuntuu siltä että vois vaikka käydä vähän kävelemässä. Huomenna olis luvassa sitten kuulma kunnon rääkkiä vesiaerobicissä johon kaveri mut mukaansa haluaa. Menee kuulma vuosia ennenkuin pystyy hallitsee liikkensä siellä vedessä. Toisaalta tuntuu pelottavalta lähteä tuollaiseen mukaan mutta toisaalta ei noi perjantain vesijumpat oikeastaan tunnu enään missään. Tai jos meinaa hien saada pintaan niin saa tehdä kunnolla töitä (ja laulaa mukana) että hiki tulee.

Tän viikon ruokailut on ollut vähän sitä ja tätä kun ei ole ollut kotona. Maanantaina siskon tytön kanssa käytiin subwayssa syömässä leipää ja limukkaa ja samalla reissulla tuli ostettua myös suklaalevy, joka tuli kyllä tuhottua kahdessa päivässä. Tiistaina jumpan jälkeen käytiin eräässä leipomon myymälässä kahvilla ja otin yhden munkin siellä kahvin kanssa. Loppu ilta oltiin kaikki äitin luona ja vaikka siellä tuli syötyä terveellisesti niin siellä on aina kaikkea herkkua tarjolla. Keskiviikkona sitten oltiin siskon luona ja väsymys taso oli todella paha ja tais tulla siellä sitten syötyä kuivakakkua ja keksejä. Olishan tarjolla ollut myös porkkanakakkua mutta passasin sen tällä kertaa. Loppu viikko on sitten oltu tosiaan kotosalla ja syötyä vähän paremmin.

Kuvassa on äitin luona syötyä peruna,-purjokeittoa, jossa höysteenä oli raastettua salaattia.

20150122_124841%5B1%5D.jpg

Lisäksi eräs ilta tein tuollaisen luonnon oman "fantan" eli siinä on pari appelsiinia, porkkana raasteena ja omena. On hyvää esim myslin tai jogurtin kaverina. Tuo kokeilu jäi kyllä todella kökköseks mutta uskon että jos siitä haluaa juoksevampaa niin laittaa vaikka appelsiinimehua tai omenamehua niin on hyvä aamujuoma. Taisin edellisenä päivänä kokeilla vastaavanlaista aamupalaa mutta siitä tuli niin hirveetä kamaa ettei siitä kuvaa viitsinyt ottaa. Siinä oli appelsiini, banaani, light mehua, maitorahka ja mysliä.

20150204_183043.jpg

Lopuksi laitetaan tänne viime sunnuntain maisemista kuvia, missä oltiin kaverin, kaverin kaverin ja karvaisten eläinten kanssa.

20150201_143400.jpg

20150201_145530.jpg

20150201_170248.jpg Ilalla paisteltiin makkaraa notskilla sitten.