Nöyrimmät anteeksi pyyntöni hiljaiselostani, mutta tuleepahan varmaan asiaa tuutin täydeltä sitten tähän. Ilmeisesti sen tanita mittauksen jälkeinen masennus on vienyt halut kaikesta mahdollisesta. Lisäksi kaiken maailman sairastelut on vienyt täysin liikkumattomuuteen ja masennukseen. Tiedän että kesä on tulossa ja aurinko paistaa aina välillä ja siitä pitäisi saada lisää virtaa elämään mutta eipä juuri ole sellaista fiilistä juuri nyt.  Nyt kun tiet pysyis sulana ja lumettomana niin sais viedä pyörän paikasta a paikkaan huoltoon anoppilan pihaan. Lisä mausteensa ja stressinsä varmaan antaa tuo työnhaku ja sen kanssa taistelu. Toivottavasti ensi viikolla saisi sieltäkin kuulla sitten jotain niin tietäisi miten edetä jatkon suhteen.

Ruokailuita on yritetty pitää terveellisenä ja monipuolisena, mutta jotenkin tuntuu että herkkuja olis tullut syötyä enemmän kuin lääkäri määrää. Varsinkin tää pääsiäinen on mennyt kyllä suklaamunien, sipsien ja paistetun makkaran kanssa. Ei tullut syötyä pariin päivään ns. kunnon ruokaa ollenkaan. Tietenkään ei pidä unohtaa sitä pientä maistelua alkon kanssa mitä en yleensä juo. Ja nytkään ei ollut tarkoitus mutta tuli vähän maisteltua kuitenkin.

Liikunnan suhteen on ollut todella pitkiä välejä joilloin en ole todellakaan voinut tehdä mitään. Sisko muutti toissa viikonloppuna ja siellä sai ravata portaita muuttolaatikoiden kanssa kun hissi teki edellisenä iltana tenät. Sisko asui neljännessä kerroksessa ja sinne kun hippaloit laatikoiden kanssa niin voi sanoa että oli muuten kipeänä paikat koko viime viikon. Mun jalat kyllä jäi sinne portaikkoon. Nyt vasta torstaina 2.4 alkoi jalat pelittämään sillai normaalisti ja yllätys nyt pääsiäisenä oli sitten puusavottaa. Siis tuli vaan heiteltyä puita kärryyn ja autoon mutta jossain sain kuitenkin tuon toisen takareiden satutettua. Varmaan se jäällä kävely aiheutti osansa, mutta katsellaan. Jos tällä viikolla taas pääsis tuohon liikunnan iloon niin ei painokaan pääsis kauheasti tästä nousemaan enään. Oli järkytys käydä puntarilla eilen kun kotiutui reissultaan kun paino huitelee 120 paremmalla puolella kuin vielä torstaina oltiin kuitenkin 118kg. Tietysti siinä on turvotusta osa mutta katsotaan mihin taas päästään torstaihin mennessä.

Ja lopuksi kuvia pääsiäisen viettopaikasta. Harmi kun fiilis ei välity kuvien perusteella.

20150405_095135.jpg

20150405_095052.jpg

Noi yökuvat ei ole kaikista parhainta laatua, mutta alemmassa kuvassa näkyy kuinka ilta/yö sitten selkeni ja kuutamo vilahti kunnolla esiin vaikka siitä ei nyt kuvaa olekkaan. Ja pääsiäiseen pohjanmaallahan kuuluu kokko.

20150404_211434.jpg20150404_211550.jpg