Tiistain jälkeen on mennyt ihan hyvin vaikkakin lentämällä. Siskon tyttö on tän viikon ollut vielä joululomalla niin sen kanssa on tullut touhuiltua. Perjantaina käytiin hop lopissa ja huomasin että jotain vielä tarviis tälle painolle tehä. Ihan joka putkeen en uskaltanut mennä kun pelkäsin sen menevän rikki ja trampoliinille en uskaltanut mennä koska painoraja oli 120 ja ite painan kolme kiloa vähemmän niin en uskaltanut sitä laittaa testiin.

Muuten on tullut käytyä perjantaina vesijumpassa ja eilen hiit käveltyä. Hiit kävelyllä tarkoitan sitä että laitan jonkun soittolistan soimaan ja sovellan askeleet siihen musiikin rytmiin. Välillä mennään kovempaa ja välillä rennommin. Tai jos on monta nopeampaa biisiä peräkkäin niin sitten voi vaikka vähän hölkkäillä tai jopa juosta. Ja toimii ideana varmaan juoksijoillekkin.

Ruoan suhteen olen yrittänyt pysyä terveellisenä mutta täytyy myöntää että on tullut syötyä herkkuja enemmän kuin varmaan tää elämäntapa muutos tarviis. Torstaina meni jätskipaketti yksin kun kotona olin. Perjantaina tuli käytyä leipomolla josta tuli ostettua mustikkatassu, joka onneks meni puoliksi avokin kanssa. Illalla vielä tuli sitten herkuteltua avokin mummon pannarilla. Eilen sitten oli appiukon synttärit niin siellä tuli nautittua lihapasteijoita ja mansikkakakkua. No jos tänään söis vähemmän ja yrittäis laittaa ihan oikeaa ruokaa. Täytyy kyllä ihmetellä että paino on vaan pudonnut vaikka on tullut oikea ruoka korvattua herkuilla.

Ens viikolla on tarkoitus mennä niihin ilmaisiin jumppiin. Maanantaina kuntojumppaa, tiistaina ja torstaina kuntosalia, keskiviikkona uintia ja perjantaina vesijumppaa. Ja on tarkoitus kyllä käydä joka päivä jumpalla jos vaan kroppa antaa periks. Voihan se olla että kroppa ei jaksa mutta yrittänyttä ei laiteta.