Nöyrimmät anteeksi pyyntöni taas hiljaiselostani. Kiva kuitenkin nähdä että niin moni on täällä käynyt ainakin kääntymässä ja lueskelemassa vanhoja päivityksiä. Elämä on ollut tasaisen tappavaa ja juhannuskin meni sillai ettei sitä edes tajunnut. Mies kun oli työvuorossa niin ei siinä tullut kauheasti nautittua jussia. Perjantaina sen verran että grillailtiin äidin luona siskon kanssa. Ja yllätys että ruoka puolta oli ja paljon kun sai itse päättää mitä kaupasta toi ja miten paljon. Jotenkin ei osaa ostaa sillai pientä määrää kerrallaan vaan sitä ruokaa pitää olla ja kunnolla.

Muuten ruokapuoli on ollut vähän pyllyllään. Karkkia, sipisiä, limsaa ja muita herkkuja on tullut herkuteltua. Lisäksi vesimeloni on sellainen kesto suosikki jota saattaa tulla syötyä se parikin kiloa illassa. Ja voitte vaan kuvitella millainen olo mahtaa olla sen jälkeen. Lisäksi jäätelöhän on hyvää kun on kesä. Vielä ei ole päässyt nauttimaan mansikoista mutta niitä kun tulee tarjolle niin tulee sitten ostettua varmaan niin paljon että halkeen. Muutaman pussin jos säästäis sitten pakastimeen asti niin olis hyvä. Mutta manskuja saa vielä hetken aikaa odottaa kuitenkin.

Liikunnan suhteen olen ollut laiska ja laistanut melkein kaiken mahdollisen liikunna. Siitä varmasti johtuu että Bull Mentulakin kävi yö unissa kummittelemassa. Mutta tässä on ollut tukkoisuutta niin tuntuu että jo muutaman kilometrin lenkillä niin loppuu happi. Ei jaksa ajaa edes ykkös vaihteella pientä mäkeä ylös hengästymättä kun ennen pysty ajelee pidempiäkin mäkiä ja palautui vielä suhteellisen helposti mäkien jälkeen. En sitten tiedä johtuuko tosiaan siitä tukkoisuudesta vai siitä ettei ole ajellut pidempiä matkoja nyt melkein kahteen viikkoon. Täytyy ens viikolla yrittää ottaa itseään niskasta kiinni ja taas lähteä lenkille. Vaikka sitten käyttäis enemmän aikaa siellä lenkillä mutta ajelis kuitenkin. Viimeksi kun laitoin että olen siihen 100 km haasteeseen lähtenyt mukaan niin voin sanoa että se on nyt ainakin meikäläisellä kesäkuun aikana jäänyt ja tulee jäämään. Mutta ens kuulle sitten täytyy skarpata ja yrittää parhaansa. Toisaalta ens kuussa pitäis alkaa työt niin sitten voi olla että jää useammin käymättä lenkillä. Toisaalta oon ajatellut että aamulla lähtisin miehen mukana salille ja jumppaisin sen tunnin puoltoista ennen töitä mutta ajatus tasolla ollaan vielä. Tietenkään en ole vielä edes hommannut uutta sali korttia kun nyt edellisestä salista pääsin irti.

Mutta näillä ajatuksilla mennään taas eteenpäin.