Viikot pyörii niin vauhdilla että hyvä kun menossa pysyy mukana. Koneellekkaan ei ehdi muuten kuin viikonloppuisin. Mutta toisaalta se on varmaan parempi niin ompahan muutakin elämää kuin vaan tää netissä oleilu.

Tosiaan viikko mennyt vauhdikkaasti. Maanantaina tuli käytyä jumpassa, tiistaina oli salipäivä, keskiviikko oli vapaa (vaikka yritettiin uimaan), torstaina oli sali päivä taas ja eilen tuli sitten vielä rehkittyä vesijumpassa. Ajattelin että varmaan tuollainen määrä liikuntaa riittää tälle viikkoa. Tietysti vielä voisi pitää huolta siitä kehosta ja tehdä syvävenyttelyä joko tänään tai huomenna. Ei sillä joka päivä olen pyrkinyt (kroppa vaatinut) venyttelyä mutta ne ilta venyttelyt on sitten sellaisia puolen tunnin mittaisia ja jos kehoaan haluaa huoltaa niin pari kertaa viikossa olen pyrkinyt syvävenyttelee lisäks.

Ruoan puolesta olen tällä viikolla tehnyt kokeiluja. En ole ennen käyttänyt soijaa tai mitään chilikastikkeita ruoassa mutta tässä nyt on tullut kokeiltua niitäkin ihan hyvällä loppu tulemalla. Vaikkakin mieltä on epäilyttänyt että mitähän tästäkin tulee niin aina on maistunut. Soijakastike kun tuppaa tuoksumaan kun sen pannulle laittaa niin epäilyttää että voiko se olla hyvää.

Tässä kuvassa on eräs kokeilu eli possukaaliwokki, kaalia, porkkanaa, paprikaa, sipulia, chiliä, kesäkurpitsaa, soijaa ja makeaa chilikastiketta. Possu on toisella pannulla koska ekat kokeilut on parempi tehdä ilman että pilaa koko evästä. Siis ajattelin että jos tää ei toimi niin sitten voin possun kanssa laittaa vaikka riisiä niin pystytään syömään edes jotain illalla. Hyvää oli koska avokin mielestä kyseistä evästä vois olla vaikka jollain grillillä eväänä makkaraperujen rinnalla.

SAM_2048.jpg

Tässä taas on yhden päivän lounas. Tomaattia, paprikaa, kurkkua ja currykastike tonnaria. Ihan hyvää oli mutta taidan ens kerralla tyytyä ihan normi tonnariin tai chilimaustettuun.

SAM_2046.jpg

Muita lounasvaihtoehtoja: kaalia, paprikaa, chiliä, sipulia, pähkinöitä, rusinoita, soijaa ja hunajaa. Lisänä hunajamarinoitu kana.

20150111_161619%5B1%5D.jpg

Tämän päivän luonas (anteeksi kuvan laatu): paprika, kurkku, punajuuri, curry tonnaria ja kananmuna.

20150117_114636%5B1%5D.jpg

Eilen tuli sitten herkuteltua ja reilusti. Ensin sisko pyys käymään heillä mutta suunnitelmaksi tuli että käydään burger kingissä. No siellä tuli vedettyä ensimmäinen ähky. Täytyy sanoa että melkein jätin ranskalaiset syömättä koska oikeasti purilaisen jälkeen maha oli todella täynnä. Kuitenkin kaikesta huolimatta illalla piti saada vielä irtokarkkeja. Niitä tuli leffan kanssa syötyä sitten 300g, siis ei ihan mahdottomasti mutta kuitenkin aika paljon purilaisaterian päälle. Jos viikon päästä sitten seuraavan kerran sortuilis vasta. Paitsi läkeröl karkkeja aion syödä jos sellainen todella heikko hetki iskee. Vaikkakin heikkoja hetkiä tulee todella harvoin kun syö hyvin ja monipuolisesti. Aamuisista eväistä sen verran että edelleen syön sen rahkan mehukeiton ja hedelmän kanssa. Päivälliset koostuu aikalailla edellä mainituista lounaista tai italian padasta. Iltaisin menee rahkaa tai leipää ja ehkä joku hedelmä.

Ensi viikosta sen verran että tarkoitus olisi käydä 5 päivänä viikossa liikkumassa ja syödä edelleen mahdollisimman terveellisesti. Ensi viikolla olisi tarkoitus kokeilla kasvis röstiä ja porkkanajauheliha pullia. Jos muistan kuvata tuotoksia niin tänne tulee muistojen jatkoksi.