Maanantaina saatiin tanita mittauksen tulokset ja yllätys oli mulle ainakin suurin. Olen viime aikana treenannut 4-6 päivänä viikossa ja mielestäni pyrkinyt kyllä syömään hyvin ja terveellisesti, mutta tulokset oli menneet vaan huonompaan. Siis olin tietysti 9 kiloa painavempi tässä mittauksessa kuin viime vuoden mittauksessa mutta silti. Lihasmassa on pienentynyt, kehon ikä on suurentunut ja rasvaa on tullut lisää. En vaan saa päähäni mahtumaan että mitä on tapahtunut. Lisäksi mitä on katsellut ohjelmia ja lueskellut lehtiä sun muuta niin niissä kehotetaan mittaamaan tosiaan. Ja sitäkin vertailua olen tosiaan tehnyt mutta sekin näyttää ihan samoja lukuja kuin vuosi sitten. Mitähän ihmettä tuolla kehossa sitten tapahtuu kun kuitenkaan mitkään mittaukset ei anna parannusta suuntaan tai toiseen. Lääkärillä ja verikokeissa on käyty että jos sieltä sitten paljastuis jotain sellaista mitä ei huomaa muuten.

Tällä viikolla se sitten iski. Flunssa. Ensin neljä päivää kurkku kipua ja nyt sitten meinaa nostattaa kuumetta. Onhan sitä toisaalta jo osattu odottaa. Avokki oli viime viikolla samassa taudissa ja ei yllätä että kiertää kaikki sitten läpi.

Viime viikolla pystyi todella hyvin haastamaan itsensä kaikissa haasteissa mutta tällä viikolla on tullut kyykättyä kahtena päivänä ja liikuttua muutenkaan kuin 2 päivänä. Huomenna olisi tarkoitus kävellä siskon luokse vahtimaan typyä. Kauheasti tekisi mieli nytkin liikkua mutta huomasin eilen että kun tanssahtelin 40 minuuttia niin yöllä oli kauheat kivut tuossa rintakehän alueella, ihan kuin joku olisi istunut rintakehän päällä. Toivottavasti ei yritä lykätä mitään keuhkokuumetta, ei olis varaa kyllä sairastaa.

Ruokailujen suhteen olen yrittänyt olla vahva mutta kyllä ne pähkinät ja keksit on hyviä. Kuva yrittää esittää mun nykyistä aamu/iltapalaa eli maustamatonta jogurttia, mysliä, omenaa, appelssiiniä ja joku aamu tais olla viinipypäleitäkin. Tuohonhan saa laittaa ihan mitä tahansa hedelmiä tai marjoja mitä kaapista löytyy, mutta itse tykkään laittaa siihen tuoreita hedelmiä.20150309_090116%5B1%5D.jpg

Maanantaina tuli äitin luona syötyä setti kaikkea mitä kaapista löytyy. Eli sipulia, joku sekoituspussi kasviksia, kananmuna ja uuniperunoita jotka uupuu kuvasta. Sori nyt ei jaksanut käännellä noita kuvia mutta kyllä siitä taitaa pääasia selvitä.

20150309_124921%5B1%5D.jpg

Mun hp:ta on nyt tosiaan kulunut 11 päivää ja paino on tippunut hurjat -500 grammaa. Tahti on todella hidas mutta toisaalta tässä nyt ollaan hetki taudin kourissa niin jää sitten liikunnatkin vähemmälle. Lähis vaan nuo lumet kaikki veks niin pääsis viemään pyörää huoltoon ja sitä kautta sitten availtua pyöräily kautta. Viime vuonna osallistuin ensimmäistä kertaa elämässäni kilometrikisaan ja tais jäädä alle 500 km pyöräilyt, kun lonkka ei antanut pyöräillä enempää. Jos tänä vuonna sais enemmän kilometrejä ja osais aloitella sillai varovaisemmin. Jotenkin on vaan kiva aurinkoisena päivänä mennä tuolla napit korvilla musaa kuunnellen ja polkien. Enkä osaa sillai pysähtyä kun ylämäetkin menee nykyään polkien ylös, tai siis riippuen tietysti mäestä mutta kaikkeni yritän ja niin pitkälle mennään kun päästään.

Tämän viikon liikuntana on tosiaan ma: pikkupallo ja puntti jumppa, 1 h + venyttely, 30 min + arkikävelyä, 56 min josta suurinosa sauvojen kanssa liukkaassa metsässä ja ke: tanssi/jumppa hetki, 40 min + kyykky, 50 kpl + lankku, 1 min 2 sek + venyttely, 40 min ja käsipuristimella 200 kpl/puoli.