Äitienpäivästä selvitty ilman sen suurempia kiloja mutta kauhea makean nälkä jäi. Siis vaikka yrittää viikolla syödä hyvin, terveellisesti ja ilman sokeria mutta viikonloppuna kun repsahtaa sokeriin niin se on sitten menoa ja monta päivää. Tuntuu että kun mikään ei riitä. Ja taas sitten kun pääsis siitä kauheimmasta makean himosta viikolla irti niin eikö taas ole viikonloppu. Rasittavaa. Pitäis vaan osata syödä niitä herkkuja sillai pieniä määriä että vaikka siihen jäis koukkuun niin sitten riittäis vaikka päivittäin se suklaa patukka. Mutta toisaalta annoin itselleni sunnuntain sillai vapaaksi että sain syödä kakkua ja jätskiä ilman omantunnon tuskia.

Kävin eilen sitten kuuntelemassa luentoa olevinaan suolistosta ja sen hyvinvoinnista. Noh olihan se pienoinen pettymys että niin vähän kuitenkin loppu peleissä puhuttiin siitä suolistosta ja mitä siellä oikeasti tapahtuu ja mitä sairauksia siellä voi olla ja miten niitä voisi ennalta ehkäistä. Siellä nainen kertoi tuotteista joita on itse kokeillut 18 vuotta ja joita ei jättäis pois mistään hinnasta. Ja hän on kokeillut niitä jossain hoitolassaan ja siellä ihmiset on halunneet kokeilla kyseisiä tuotteita ja huomanneet voineensa paremmin. En laita tähän tuotteen nimeä koska joku voisi luulla sitä mainostamiseksi, mutta itse olen ehkä hieman skeptinen asian toimivuuden suhteen. Olen kuitenkin kokeillut vaikka ja mitä tuotteita ja diettejä jotka olen kokenut toiset paremmaksi kuin toiset. Toisaalta kuitenkin taidan olla tuon mahani suhteen kohta niin epätoivoinen että voisin kokeilla kaikki mahdolliset poppakonstit että saisin siihen jonkun tolkun kun tuntuu että lääkäri ei ota vatsavaivojani kauhean tosissaan. Ja toisaalta onhan sitä tullut muutakin huuhaata kokeiltua niin miksi ei tuollainen yksi huuhaa vielä mahtuisi mukaan. Täytyy kuitenkin vielä miettiä ja keskustella asiasta ennen kuin teen mitään ylimääräisiä ostoksia.

Eilen tuli kokeiltua kasvis quesadillojen tekemistä ja ihan hyviähän niistä tuli. Avokki tuli töistä ja kysyi ootko tehnyt lettuja kun lettujen tuoksu tuli portaissa vastaan. Tortillojen väliin siis laitoin vaan porkkanaraastetta, juustoa, salaattijuustoa, sipulia ja paprikaa ja paistoin pannulla noin 2 min/puoli. Avokki oli sitä mieltä että ne olis sellaista höttöruokaa mutta tuumas illalla kun kysyin että ottaisko töihin mukaan evääks niin joo. Eli taas meni ennakkoluulot meidän perheessä uusiksi ja jatkossa tehdään myös kyseistä evästä.