Lomat olis lomailtu ja arkeen olisi taas palattava. Viime viikolla tuli kyllä kulutettua kengin pohjia mutta ei sitä voi liikunnaks sanoa. Ja ruoasta en kehtaa edes täällä mitään mainita koska aika metsään mentiin. Tällä viikolla olisi sitten tarkoitus liikkua vähän enemmän ja kovempaa kuin aikaisemmilla viikoilla.

Kun tuossa viimeks pähkäilin sitä "hurjaa" painonpudotusta niin tänään sen sitten aloittelin. Eli nyt olisi ideana toukokuun loppuun saada se 10 kiloa pois elopainosta. Aamulla paino näytti 117.4 kg joten toukokuussa olis tarkoitus puntarin näyttää 107.4 kg. Ajattelin että tuo kymppi olis kiva saavuttaa jo ennenkuin menen diabeteshoitajalle seuraavan kerran mutta katsellaan miten takkuisesti tuo lähtee. Jatkossa olisi tarkoitus käydä kerran viikossa puntarissa poikkeuksena nyt tänään koska alkupaino piti saada kuitenkin.

Liikunnan suhteen uskon että se ei tule olemaan ongelma kun pyöräily kausikin toivottavasti alkaa kuukauden päästä mutta tuota ruoka puolta pitää kyllä viilata kunnolla. Ja onhan tässä paljon sellaista mikä saattaa vähän horjuttaa painon pudotusta (pääsiäinen, äitienpäivä, vappu) mutta pitää vissiin itsellensä sallia silloin jotain pientä kivaa. Alkoholia ei ole tietänkään tarkoitus juoda koko aikana mutta enpä usko että tuokaan mitään ongelmaa tuo.

Oon pähkäillyt tässä että mahdankohan olla ruokaholisti koska jos herkuttelen sen yleensä teen sillai salassa muilta. Saatan piilottaa herkkuja kotiin joka todella kostautuu pahasti ja paino ei tipu niinkuin haluaisin. Miksi teen näin on vielä itsellenikin täysi arvoitus jota yritän selvittää. Nyt kuitenkin yritetään mennä ilman herkkuja ja jos tekee mieli niin sitten vaikka pähkinöitä tai hedelmiä siihen tilalle. Lisäksi hunaja tulee olemaan sellainen luonnollinen makeuttaja monessa.

Torstaina olisi nyt sitten se kehonkoostumus mittaus jossa toivottavasti näkyis jotain edistystä koska tuossa yks päivä mittailtiin ja verrattiin viime vuotisiin lukuihin ja kaikki oli pysynyt samana. Tai tais olla 3 senttiä lähtenyt toisesta jalasta ja 4 senttiä toisesta. Jep jep enemmän on kyllä tehty töitä mutta missään ei näy. Pitäis varmaan ottaa haasteita vastaan ja kokeilla mihin kroppa oikeasti pystyy.

Mutta näillä eteenpäin maaliskuuta ja tarkoitus olis ainakin kerran viikossa päivittää mitä on tullut tehtyä ja syötyä. Ja tietysti miten on edistytty.