Pääsiäisen jälkeen paino on palaillut takaisin normeihin ja siitä on nyt tarkoitus mennä alaspäin. Huomenna taas puntari päivä ja toivottavasti päästäis sinne 117 kg tienoille. Oon ajatellut että pitäis varmaan unohtaa kaikki missä on sana laihdutus/dietti, koska jotenkin stressaan siitä jumalattomasti. Siis jotenkin tiedostamatta tulee ja vaikuttaa painoon ja siihen oloon. Tässä on vielä nuo työasiat mielessä tietysti joka varmaan vaikuttaa asioihin. Tiedän selityksiä selityksiä, mutta vaikka kuinka yrittäisin olla murehtimatta asioita niin ne tulee sitten yöllä painajaisina mieleen.

Liikunnan suhteen olen tehnyt taas käännöksen hetkellisesti tai siihen asti kuin jaksaa. Tänään on 8 päivä putkeen liikuntaa siis ilman vapaita mutta täytyy varmaan viikonloppuna olla rennommin. Siis jos vaan osaa. Eilen yritin pitää vapaa päivää liikunnasta mutta neljän aikaan iltapäivällä biisi kuin biisi laittoi jalat liikkeelle ja oli vaan pakko saada liikkua/tanssia/jumpata. Ja tulihan sitä sitten jumppailtua 50 min ja lisäks venyttelyt tietysti.

Nyt on pyöräkin kaivettu taas esille ja sellainen 10 km päästy ajelee ja vitsi se on siistiä hommaa. Vaikka olis jalat kuinka kipeät ja raskaan oloiset niin silti on pakko polkea siihen jurkimpään mäkeen niin pitkälle kuin pääsee. Pysyis kelit vaan sillai hyvinä niin pääsis kuluttamaan tuota maantietä ja totuttamaan pyllynsä kunnolla satulaan. Toisaalta vähän pelottaa että sama vaiva toistuu kuin viime kesänä ja pyöräilyt jää sitten siihen. Noh toivotaan parasta eikä todellakaan pelätä pahinta.

Ruokailut oon pitänyt kotiruoka linjalla. Uunissa tehtyjä kasviksia (peruna, bataatti, porkkana) kaverinaan jauhelihaa ja raejuustoa. Lisäksi kaaliwokista on tullut meillä sellainen kesto suosikki jota tehdään jos ei joka viikko niin joka toinen viikko. Olen yrittänyt katsella myös muita kasvisruoka ohjeita joita vois toteuttaa ja jotka vois maistua myös tuolle avokille. Ollaan molemmat ehkä sillai opittu tiettyihin makuihin ja niitä jos pitäisi alkaa muuttaa niin se ei ole helppoa. Mulle esim. soija on sellainen yökkö kun sen pannulle laittaa kaalin joukkoon mutta ei se maistu siellä sitten lainkaan.

Tähän loppuun viikon liikuntoja taas

vko 15 ke, uinti + kävely, to, kuntosali, kävely, venyttely, pe, vesijumppa, la, kävely + puutarha juttuja, su, pyöräily + venyttely

vko 16 ma, lihaskunto harjoitteita + pyöräily, ti, kotijumppa + venyttely, ke, vesijuoksu