Elämän hullun mylly alkaa hieman ehkä tasoittumaan, niinpä voisi hieman aktivoitua myös täällä. Viime vuosi on ollut henkisesti todella rankka mutta pikkuhiljaa alkaa elämä näyttämään ainakin vähän valoisemmalta. Määräaikainen työsuhde päättyi ja perjantaina sain halutun tiedon, että saan jatkaa opintojani täysipäiväisesti. Nyt jos sitten jäisi aikaa hieman myös itsensä hoitoon ja huolenpitoon. Kauheasti ainakin suunnitelmia on syksylle jumppaa, salia ja uintia mutta syksy varmaan tullessaa kertoo mihin kaikkeen pystytään. Ainut mikä hieman tahtia tuntuisi hidastavan on tuo ylivilkas suolisto, mikä tuottaa omat ongelmansa liikkumisen suhteen. Kaikesta huolimatta olen ajatellut meneväni ja tekeväni sen mukaan mitä jaksaa.

Huomisesta alkaen olen ajatellut aloittaa sellaisen maidottoman kokeilun. Ajatuksena jättää lähes kaikki maidolliset tuotteet pois rasvaa lukuunottamatta ja katsoa miten tuo maha siihen reagoi. Kesän aikana olen jo yrittänyt jättää esim. maidon juontia vähemmälle ja huomannut kuinka maito on makeaa silloin kun sitä on juonut. Kahvinjuonti voi tuntua myrkyltä ennenkuin oppii maidottomaan kahviin mutta kaikkeen oppii tai sitten voi opetella juomaan teetä.

Liikunnan suhteen en uskalla vielä uskalla sanoa mitään, mutta  4.9 on päivä jolloin liikuntahalli kutsuu. Ennen sitä voisi jotain yrittää pikkusen tehdä, ettei ihan kuolis ekalla jumppa kerralla.

Näillä ja paremmalla onnella eteenpäin!