Viikko vierähtänyt mun hp:ta (hurja painonpudotus) ja viikko tulos eiliseltä verrattuna maanantaihin -800 grammaa. Suunta on kuitenkin oikea ja tahtikin taitaa olla ihan kohdillaan. Eilen tuli myös käytyä siinä tanita mittarilla ja näytti että olisin samoissa luvuissa kuin maanantaina, eli kyllä se mun puntari näyttää aika oikeaa tulosta kuin ns. "parempaan" mittariin heittoa on vaan tuo 800 grammaa. Sisko ja äiti kun vertas omiinsa niin niillä oli heittoa 2-3 kiloakin suuntaansa. Nyt vaan odotetaan mittaus tuloksia ja sitä onko kropassa tapahtunut mitään. Toiset sanoo että oot muuttunut mutta kun on itse kriittinen ihminen niin sitä ei huomaa samalla lailla. Ja vaikka siskon kanssa nähdään lähes viikoittain niin hän huomaa mussa eron.

Ruoan suhteen olen tän viikon yrittänyt olla ja skarpata reilusti. Ei se helppoa ole ollut ja kyllä tähän viikkoon muutama repsahduskin mahtuu. Pahin varmaan oli keskiviikkoinen joulutorttu show mutta otan asian siltä kannalta että välillä täytyy ottaa ja päästää sokka irti. Muuten olen kyllä yrittänyt syödä pari kertaa päivässä lämmintä ruokaa, paljon kasviksia ja hedelmiä ja paljon vettä.

Tuossa on kuva mun alku viikon evästyksestä eli makkarakeittoa, raastettua porkkanaa ja omenaa, raejuustoa ja ruisleipä. Lisäksi on tullut syötyä parina päivänä niin kasvisvokkia missa on keräkaalia,porkkanaa, sipulia, chiliä, paprikaa ja kesäkurpitsaa. Tuosta tosiaan uupuu vielä se makea chilikastike ja soija mutta näytti niin herkulta jo tuossa vaiheessa että nam (sori kuvakulma väärä).

. 20150302_105024%5B1%5D.jpg

20150304_122614%5B1%5D.jpg

Liikunnat on menneet tällä viikolla hieman penkin alle mutta toisaalta olen sitä yrittänyt korvata sitten muutamalla haasteella joita teen kotona. Eli haasteina on lankku, punnerrus ja kyykky. Kiva huomata kuinka kroppa tottuu treenaamiseen ja siihen että se laitetaan koville. Maanantaina aloitin kyykky haasteen ja kaks päivää oli etureidet todella kipeät. Siis hyvä kun pystyit istumaan pöntölle, mutta sitten keskiviikolle kaikki jo helpottui. Keskiviikkona kyykkäilin 60 kertaa ja eipäs ollutkaan paikat torstaina kipeät. Jos jotain edistystä. Ja maanantaina aloitin lankutuksen ja silloin meni 23 sek mutta eilen meni aika kevyesti 50 sekunttia. Tänään vois yrittää jos vaikka sen minuutin sais pidettyä. Ja kyykkyjä 70 kpl. Senkin ajattelin tehdä sillai että jos/kun jaksaa niin ensin tekis 70 askel kyykkyä ja sen jälkeen vielä illalla 70 normi kyykkyä sohvan reunalle.Tänään on kyllä tultu jo vedettyä 50 min vesijumppa mutta katsotaan ja kokeillaan mihin kaikkeen pystyy. Vitsi kun sais tuonne ruokapuolelle samanlaisen tsemin kuin on täällä liikunta puolella niin vois alkaa tuo paino tippumaan.