Muutaman päivän hiljaiselon jälkeen on tullut aika päästää ajatukset valloilleen.

Uusi vuosi on takana ja huomasin onneksi että ihan kohtuudella tuli syötyä ja juotua ettei ihan kamalaa krapulaa tullut mistään. Sipsit muodostuivat heikoksi kohdakseni illan mittaan. Lisäksi huomasin sen että joulu on tehnyt tehtävänsä. Käytiin elokuvissa ja sinne tuli ostettua karkkia mutta eipä niitä tullut syötyä kun koko ajatus tuntui jo vastenmieliseltä. Suklaat tulee niin korvista pihalle ettei mitään järkeä. Joulun alla tuli kuitenkin itsenäisesti syötyä suklaarasioita ja muuta karkkia niin nyt alkaa riittämään. Onneksi kaupassa on tarjouksessa hedelmiä mitä voisi illalla käydä hakemassa. Tietysti siellä on kiusauksena myös ne euron jäätelöt. Täytyy vaan muuttaa se ajatusmaailma pois herkuista tai ainakin asennoitua siihen vähentämiseen.

Eilen avokin kanssa puhuttiin molempien suunnitelmista tän vuoden suhteen. Hän asetti tavoitteeksi vaan vähentää herkkujen syöntiä ja lisätä lihasta. Good for him. Mä olen ajatellut tänä vuonna ottaa ja pudottaa painoa sen 20-30 kiloa ja sitten pitää sen poissa. Olen siis jossain vaiheessa painanut vähemmänkin kuin nyt mutta nyt täytyy yrittää pitääkkin se paino poissa minkä saa pois. Tietysti helpommin sanottu kun tehty mutta sitkeydellä eteenpäin. Täytyisi vaan löytää se sellainen oma kultainen keskitie jolla se laskis alas. Olen kokeillut ene dietin, sd-dietin, kerran viikkoon herkku päivä jne mutta mistään ei ole ainakaan vielä ollut apua. Toisaalta tiedän että olen sala syöppö. Eli aina kun avokki laittaa oven kiinni perässään mä menen kätköille ja syön niitä vähemmäks. Pitää hävittää kaikki kätköt ja ostaa niitä hedelmiä ja vihanneksia vaan enemmän ja mussuttaa niitä.

Liikuntaa tulee harrastettua noin 5 päivänä viikossa niin paljon kuin kroppa vaan kestää. Liikunnat sisältää yleensä pari kertaa kuntojumppaa ja uintia viikossa, yksi sali kerta ja pyrin pari kertaa viikossa syvävenyttelee lihaksia oikein kunnolla. Lisäksi kävelen lähes kaikki lyhyemmät matkat kelien salliessa. Tällä hetkelläkin keli on sellainen että en edes ajattele meneväni mihinkään muutakuin pakon edestä sitten iltapäivällä.

Näihin ajatuksiin päättäen tällä kertaa.