Ei taida tää mun bloggailu nyt mennä niinkuin haluaisin/oletin menevän, mutta parhaani kuitenkin yritän.

Paino on pyörinyt siellä samoissa lukemissa kuin vuoden alussa. En ymmärrä mitä edelleenkään teen väärin (kaikki makea on hyvää ja sitä tulee syötyä PALJON) mutta pudotusta ei meinaa millään tulla mihinkään suuntaan. Tai edes kauheaa nousuakaan ei ole tapahtunut onneksi. Tässä sitten mennään ja koitetaan luovia sen mitä pystyy. Nythän elämään tulee muutos tässä heinäkuun lopulla kun tätäkin neitokaista odottaa työelämä. Toisaalta odotan työelämään pääsyä ja sitä että rytmit muuttuu mutta miten se käytännössä onnistuu niin varmaan tulee vaan selviämään syksyn/talven aikana. Ja toivottavasti myös paino alkaisi putoamaan.

Liikunnan suhteen olen edelleen yrittänyt pitää sen 3-4 päivänä viikossa liikuntaa, mutta sekin alkaa pikkuisen lipsumaan. Onneksi tuo pyöräilykisa starttaa perjantaina ja tarkoitus olisi polkaista ainakin saman verran kuin viime vuonna ja toivottavasti enemmän. Lisäksi ollaan avokin kanssa puhuttu että siinä hänen työpaikan lähellä (myös minun tulevan työpaikan lähellä) oleva kuntosali jäsenyys tuli syksyn kuvioihin mukaan. Nythän olen pyrkinyt käymään salilla sen pari kertaa viikossa mutta jos saisi itsestään sen verran irti että kävis 3-4 kertaa viikossa salilla. Ja jos ei ole salipäivää niin vois pyöräillä töihin kun matkahan ei ole kuin 8 km suuntaansa. Tulis hyötyliikunta siinä samassa.

Ruokailun suhteen on sellainen fiilis että tekis mieli kokeilla kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Jotenkin tuntuu että meillä syödään viikosta toiseen sitä samaa, vaikka maailma on pullollaan kaiken maailman evästä. Tälläkin hetkellä tuolla välilehti osastolla on reseptejä avoimena valmiina menemään muistikirjaan ja sitä kautta kokeiluun. Ja toivottavasti tänne asti sitten kokeiltuna ja kuvattunakin.