Täytyy sanoa, että tämän päivittämine on jäänyt nyt kyllä niin unholaan ettei paremmasta väliä. Vuosi on mennyt autokoulun, työn ja opiskelujen kanssa, niinpä ehkä tuo laihduttaminenkin on jäänyt. Jos tänne vähän laittelisi kuulumisiaan nyt kuitenkin.

Eli dietin suhteen ei olla edistytty. Tuntuu, että päinvastoin on tullut painoa vähän lisää. Liikunnat on jäänyt kaikki ja sen huomaa sitten omassa olossaan. Fyskarilla tuli käytyä ja hän totesi, että pitäisi alkaa liikkumaan vaikka joka toinen päivä niin saataisiin taas tuota kroppaa kuntoon. Pelkkä ajatus saa jo voimaan huonosti. Nyt jo aikataulutan kaiken minuutilleen,että selviän päivistä niin pitäisi vielä kellottaa siihen liikunnat ei hyvä. Mutta se taitaa olla vaan ainut keino millä saa itseään pihalle päin. Huomaan, että kun sain ajokortin olen liikkunut todella vähän jalan tai saatikka pyörällä joka on edelleen talvisäilössä.  Nyt tietysti joku miettii, että jätät vaan auton kotiin ja haet pyörän mutta kun ei vaan huvita.

Ruokailut on taas olleet välillä parempia ja välillä huonompia. Viimeinen kuukausi on kyllä mennyt niin herkutellessa, että ei mitään järkeä. Joka päivä on jotain herkkua saatava/syötävä. Eli kammottava sokerikoukku on päällä ja se kierre pitäisi saada katkeamaan. Toisaalta taas kesä tulossa ja grilli käy kuumana niin mieleen tulee, että haluankohan kuitenkaan. Olen pyrkinyt juomaan töissä päivittäin tuon 2-3 litraa nesteitä, että aineenvaihdunta edes pysyisi vähän kuosissa. Toisaalta kauhea suolan syöminen taitaa siinä rinnalla vaan lisätä nestettä kehoon ei päästää pihalle.

Jostain pitäisi saada itselleen sellainen hyvä draivi taas päälle, mutta elämä kun vie miten haluaa ja mukana ei tahdo pysyä niin näillä pitää mennä mitä on. Kiitos ja anteeksi avautuminen.