Juuh, parisen viikkoa on nyt sitten mennyt mutta juurikaan mitään ei ole tapahtunut ainkaan painon suhteen.

Viikolla 3 tuli liikuttua kolmena päivänä ja lauantaina tuli tehtyä todella rankka kotitreeni hyvä, että on palautunut ennen seuraavaa keskiviikkoa. Sunnuntaina tuli vielä käytyä kävelyllä tuolla kivassa pikku paukku pakkasessa. Ruokailut viikolla on menneet todella persiilleen ja herkkuja tullut syötyä lähes päivittäin. Nyt pitäis vaan niistä päästä eroon mutta taas helpommin sanottu kuin tehty. Sunnuntaina tuli kaupasta vielä ostettua kolme pakettia 10 € "tarjouksesta" jäätelöä pakkaseen mikä sitten huutelee tuolla mun nimeä.

Tällä viikolla sitten tuntuu, että päivät on enemmän kuin sekaisin. Tiistaina tuli käytyä rekry messuilla, jotka oli ainakin mulle itselle henkilökohtaiset todella pettymys. Tuntui, että kukaan ei oikein osaa sanoa mitään ja jos jotain kysy niin vastaus oli aikalailla, että katso netistä. Jep jep, sitähän mä olen koko ajan tehnyt eli en saanut mitään itselleni sieltä.

Olen yrittänyt nyt lisäillä ruokaan väriä mutta huomaan, että muutama väri siellä vaan yleensä on eli punainen, vaalean vihreä, oranssi ja keltainen. Muuten sitten ei tule syötyä värejä. Viinirypäleitä menisi paljon mutta onneks ovat niin kalliita, että niitä ei kehtaa ostaa. Herkkuja todella tulee syötyä lähes päivittäin ja suhteellisen paljon mutta uskon, että se johtuu tästä yksinäisyydestä ja tekemisen puutteesta. Opiskelut vie vielä aikaa mutta jotenkin silti päivästä suurinosa jää istumiseksi.

Paras onnistuminen vedenjuomisen kanssa on 20 päivää putkeen mutta nyt sekin meni sitten rikki eli pohjalta lähdetään korjaamaan tilannetta.

Paino on lisääntynyt viime viikkoon +100 grammaa eli sillai ollaa kuitenkin vielä ihan hyvällä tolalla. Ens viikolla pitää saada painokäyrä kääntymään alaspäin. Tiedän kuinka se pitäisi tehdä kun vaan saisi sen oikean fiiliksen taas päälle.