Uusi elämä kesti varmaan sen neljä päivää edellisen viikonlopun jäljiltä. Torstaina oli taas mummon luona pannaria ja miniruis karjalanpiirakoita joita tuli syötyä "hyvällä" omalla tunnolla koska ovat rukiisia. Perjantaina meni se 500 grammaa karkkia niinkuin joka viikko on nyt mennyt ja lauantaina oltiin reissussa niin reissun päällä tuli syötyä sitten sellainen sekoituskippo missä oli nugetteja, sipulirenkaita, ranskalaisia, mozarella tikkuja ja jotain muita uppopaistettuja juttuja. Ja ihan kuin siinä ei olisi tarpeeksi niin eikö tullut vielä iltapalaks syötyä hesee ja vähän karkkia kotimatkalla. Että se siitä uudesta terveestä elämästä. Siis ihan hyvin sitä onnistuu kotona kun on kaiken maailman puntarit ja terveellisemmät eväät kaapissa eikä herkkuja missään nimessä kaapeissa niin hyvin pärjää mutta aina kun on menossa niin unohtuu ne terveelliset eväät. Olis voinut hesessäkin ottaa salaatin joka on varmaan vähän terveellisempi vaihtoehto mutta se kanahamppari jotenkin houkutteli vaan enemmän. Jos jotain plussaa tosta hesestä voi sanoa niin meillä täällä alueella niitä on paljon mutta en käy kuin yhdessä. Tossa olis lähin puolen kilsan päässä mutta se ei houkuttele samoin kuin se mikä on tuolla 5 km päässä joten jos hesee haluaa aina pitää mennä sinne kauemmas.

Nyt kun on kotona ollut ja punnaillut eväitä mitä suuhunsa laittaa niin kyllä huomaa painossaan sen. Myönnän olen syönyt tällä viikolla paketillisin vanilja jäätelöä mutta paino on silti ollut lasku suhdanteinen koska määrät on ollut sillai kohtuullisia. Jos vielä viikon jatkais tällä linjalla mitä nyt on ollut niin vois sitten taas lomareissussa hieman enemmän herkutella. Pitäis vaan sille herkuttelulle jossain vaiheessa laittaa stoppi, vaikkakin se nyt taitaa tulla sen työn kanssa.

Liikuntaa en ole harrastanut kohta kahteen viikkoon joten sen suhteen täytyy taas ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä ulos. Jotenkin ihan hävettää että ei ole hienoja päiviä käyttänyt ulkoiluun mutta kun on välillä vaan niin saamaton ettei mitään järkeä. Mutta tarkoituksena olisi että lomalla tullaan kävelee paljon niin se ehkä korvaa sitä parin viikon liikkumattomuutta (olevinaan) ja toivottavasti tasapainottaa sitä herkuttelua vähäsen.

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Ulkona muuten tulee vettä sillai että kastuu.