Sitten olis siskon tuparit juhlittu ja huomattu taas kuinka se alkoholi ei vaan sovellu mun elämään. Joo sitä on kiva juoda aina silloin tällöin mutta tänä vuonna tais olla kolmas kerta ( mikä on ihme) niin ei sitä vaan totu siihen. Monta päivää sen jälkeen todella nuutunut olo vaikka kuinka yrittäis nukkua. Tässä olis vielä muutamana viikonloppuna kosteita juhlia tiedossa mutta voi olla että mennään ihan limu linjalla.

Puntarissa on tullut käytyä ja järkytyttyä, koska paino on päässyt nousemaan sillai kolmisen kiloa. Tietysti viime viikkoina ei ole tullut liikuttua normaaliin tapaan joten voi olla että se paino vielä nousee senkin takia. Ja vaikka kuinka yrittäis viikolla elää terveellisesti ja syödä hyvin ja oikein niin jos viikonloput on mitä on niin en ihmettele yhtään painon nousua. Harmittaa kyllä suuresti kun ei pääse tuonne pihalle lenkille tai pyöräilee mutta onhan tässä kesää vielä jäljellä joten sitten täytyy ajella tuolla ulkoilmassa.

Viime viikolla tuli käytyä lääkärissä tuon mahan takia ja vasta nyt lääkäri otti tosissaan että siellä mahassa vois olla jotain vikaa. Siis olen marraskuusta asti käynyt lääkärissä joten hyvä että edes nyt tapahtuu jotain. Nyt vaan odotellaan seuraavat pari kolme viikkoa ennenkuin taas pääsee lääkärin puheille ja selvittämään oliko se sitä mitä ne ajatteli vai mennäänkö jatko tutkimuksiin sitten syksyllä. Meillä nimittäin on kesäisin terveyskeskus kiinni pari kuukautta niin nää asiat jää niinkuin kesän ajaksi unholaan. No pääasia taitaa kuitenkin olla että tää lääkäri otti asian sillai tosissaan.