Muutama viikko tässä mennyt sairastaessa niinpä täällä on oltu taas hissukseen. Huomasin taas sairastaessa, että ruoka ei oikein maistu tai jos maistuu niin sitten se ei aina ole sieltä terveellisemmästä päästä. Kyllä meillä kotona tehdään kotiruokaa mutta jotenkin se ei vaan ajatuksena maistu vai onko se sitten vaan sellainen ruoka mikä ei muutenkaan maistu niin maistuu vieläkin vähemmmän. No kuitenkin viikkojen aikana niin paino pääsi putoamaan 1,5 kiloa mutta heti kun ruoka alkoi maistumaan niin palasi painokin siihen missä oli alunperin.

Sairaana ei tietenkään uskaltanut reenata ollenkaan niin sekin sitten jäi. Huomasi kuitenkin, että toisella sairaloma viikolla kroppa olisi jo tarvinnut liikuntaa mutta ei vielä uskaltanut pieniä venyttelyjä lukuunottamatta reenailla. Nyt täytyy varovaisesti kokeilla mitä mieltä kroppa olis kahvakuula jumpasta vaikka toisaalta tekis kamalasti mieli tanssia. No katsotaan mitä tällä viikolla sitten keksitäänkin.

Loppujen lopuksi tammikuu meni mielestäni ihan hyvin vaikka lisää liikuntaa kaivataan ja vielä viilausta ruokailuihin. Sairastelu tietysti toi omat haasteensa tähän kuukauteen mutta nyt entistä innokkaampana helmikuun rientoihin.

Kuukauden liikunnat: 3 h 11 min

3 jooga/pilates harjoitusta

1 kehonhuolto

1 venyttely