Viikko olisi takana päin ja ei ehkä ihan niinkuin olisin halunnut. Viime sunnuntaina kävin äitin luona ja siskon tyttö oli siellä kylässä. Kaupassa käytiin ja sieltä olisi halunnut jotain hyvää kun mummolla ei koskaan ole mitään sellaista hyvää mitä hän haluaisi. No käveltiin siinä erään kahvilan ohi ja pikkunen mainitsi, että mennäänkö tonne kakku kahville. Yllätys siellä on joka sunnuntai kakkubuffetti, joten sinne menimme ja kaikkea tuli sitten maisteltua. Ensin minttu-suklaakakkua, mangojuustokakkua, salami-paprikapiirakkaa, kinkkujuustosämpylää, kana- ja lihanyhtörullaa jne.. Kaikki kuitenkin tuli onneksi jaettua äidin kanssa niin ei tarvinnut kaikkea yksin sisuksiinsa vetää. Oheisessa kuvassa on minttu-suklaakakkua ja mangojuustokakkua.

Maanantaina tuli käytyä sauvakävely lenkillä. Tuli lähdettyä liian kovaa ja kroppa avautui vasta keskiviikkona aamuna vaikkakin venyttelin lenkin jälkeen ja tiistaina. Keskiviikkona vielä venyttelyä niin pikku hiljaa alkoi avautumaan paikat. Lisäksi ilmeisesti tuli hieman saatua kylmää samalla lenkillä kun kurkku on kipeänä ja olotila on todella väsynyt ja vetämätön.

Onneksi maanantaina alkoi euron päivät, joilta sitten tuli haettua eurolla kaikenlaista "oikeampaa" ruokaa. Tuossa on maanantain ostokset mutta samanlaisen setin hain sitten vielä keskiviikkona ennenkuin kyseiset päivät päättyivät. Ja viimeisenä kuvana se mitä tästä kaikesta tuli aikaiseksi.

IMG_20190107_172239%5B1%5D.jpgIMG_20190109_205404%5B1%5D.jpgIMG_20190106_135612%5B1%5D.jpg

Jos jotain positiivista pitäisi miettiä tai hakea niin vettä olen juonut joka päivä sen 1,5-  2 litraa ja tämä on puhtaasti vettä eli kaikki muut juomat lisäksi. Huomenna voisi vielä yrittää jumpata kotioloissa niin tulisi ainakin sen pari kertaa viikossa liikuttua ja monipuolisesti.

Painon puolesta muutosta ei ole tapahtunut, vaikkakin paino viikolla vilautti sellaisia lukuja mitä olen viimeksi nähnyt noin parisen kuukautta sitten, että sillai painon kanssa mennään samoissa. Nyt kun saisi sen vielä tippumaan noiden maagisten rajojen alapuolelle olisin tyytyväinen. Helmikuussa aion seuraavan kerran mitata kropan mittoja ja katsoa onko siellä edes tullut muutoksia.