Vitsi mihin nää päivät oikein liitää? Päivät ja kuukaudet vaan menee ohitse niin ettei huomaakkaan. Kohta olis helmikuukin menty jo ja aletaan pikku hiljaa maaliskuussa katsomaan jo kevättä kohden.

Kävin eilen puntarissa, viikon puntaroimattomuuden jälkeen ja kuvittelin että onhan se paino pudonnut kun en ole päivittäin ressannut painoa. Ja paskan marjat, paino ja pysyy siinä missä se oli edelliselläkin viikolla jopa ehkä lisääntynyt. Huoh, mitähän sitä voi niin väärin tehdä että se ei putoa? Liikun kuitenkin viikossa sen 5-10h (mukaan lukien venyttelyt) mutta silti ei mitään. Yritän kuitenkin syödä terveellisesti ja sen 2-3 litraa päivässä nesteitä. Voiko neste jäädä kehoon useeksi viikoksi vai oliskohan vika sittenkin jossain muualla? En kuitenkaan haluaisi palata siihen ene diettiin, vaikka sillä kyllä sais painoa pois. Vai pitäiskö sittenkin sitä kokeilla pienenä starttina? Noh katsellaan vielä hetken aikaa mihin mennään ja mitä sitten tehdään.

Soitin tänään lääkäriinkin ja sain ajan vasta maaliskuun alkuun. Kiva kiva kun parin viikon päästä pitäisi lähteä reissuun niin mitäs siellä sitten uskaltaa syödä ettei aina tarvitse lähintä vessaan etsiä? Olen asian takia käynyt ennenkin lääkärillä mutta hän vaan tuumasi että sun vatsa on ihan normaali koska oot dietillä, että onhan se hieman häiritsevää mutta normaalia. Pitää varmaan alkaa valehtelemaan lääkrille että pääsisin asian mukaiseen hoitoon ja tutkimuksiin. Olen samaa asiaa kysynyt muiden alojen osaajilta jotka sanoi että asia ei todellakaan ole normaali. Mieleen herää kysymys että voinko luottaa lääkärini sanaan vai en. Onneksi ympärillä on muitakin laihduttajia joilta saa vinkkiä siihen miten sais mahaakin vähän rauhoittumaan.

Taas kun on tullut katseltua hieman telkkaria ja varsinkin sitä hurjaa painonpudotusta niin mieleen juolahtaa että pitäisikö itsensä ottaa joku vastaavanlainen haaste. Eli 90 päivän aikana häviää painosta esim. se 10 kiloa ja sitten pidetään se poissa. Ajattelin kokeilla tuollaista maaliskuun alusta toukokuun loppuun. Mutta tästä varmaan tulee lisää tietoa sitten kun siihen sillai olen keksinyt sen ajatuksen ja tavoitteet ja sen miten aion sen suorittaa. Siis ajatuksen tasolla mennään.

Viikon liikuntana on ollut: TI, pulkkailua siskon tytön kanssa, kunnon teho treeni kotona, KE, lilluttelua uimahallilla siskon tytön kanssa, TO, kuntosali ja PE, vesijumppa